Klassikale Cursussen

De eerste nieuwe klassikale cursussen voor 2021 en 2022 zijn weer ingepland! Natuurlijk is het onzeker maar er is goede hoop dat we vanaf september weer kunnen starten op de cursuslocaties in Den Haag, Gouda, Hilversum en Apeldoorn. En het wordt een feestje! Naast de Master Opleiding starten er modules waar iedereen die al een goede basiskennis van Tarot heeft aan mee kan doen.

Zo is er een vijfdaagse cursus “Toth Tarot” van Aleister Crowley en een intensieve module ‘Tarot & Jung” waarbij diep wordt ingegaan op de analytische psychologie van Carl Jung. Verder kun je je praktijkkennis opvijzelen met de module “Consultvaardigheden & Coaching” en de wijsheid in jezelf vinden met de leuke workshop “de Wijsheid in de Vrouw”.

In September 2021 en maart 2022 start in elk geval weer de klassikale Lenormand cursus en er staan verscheidene leuke masterclasses (van elk 2 lessen) op het programma. Ga snel naar de Academie voor Tarot om het rooster te bekijken of check de modules die door mij worden gegeven op 1 van de cursuspagina’s in het menu!